Skip to main content

Garantie

Bij Quadcenter HAJO Trade staat kwaliteit voorop en daarom leveren wij alleen Quads van merken waar wij volledig achter staan.

Bij aankoop van een nieuwe Quad, ontvangt u standaard 1 jaar fabrieksgarantie.
Op gebruikte Quads kunnen wij 3 maand garantie geven, dit moet echter wel bij de aankoop van de Quad duidelijk afgesproken zijn en schriftelijk worden vastgelegd.

Slijtagedelen zijn echter altijd uitgesloten van garantie, denk hierbij aan remblokken, banden, lagers e.d.
Onderdelen / accessoires kunt u binnen 8 dagen ruilen met bon en de onderdelen / accessoires dienen in originele verpakking te zitten, onaangebroken. Zijn deze speciaal voor u besteld, dan kunt u deze terugbrengen in overleg met ons, hier zijn kosten aan verbonden ter hoogte van 15% van het aankoopbedrag.
Garantietermijn op onderdelen is afhankelijk van het soort product. Wilt u de garantietermijn van een bepaald onderdeel weten, dan kunt u deze bij ons navragen.

U mag van ons verwachten dat alle reparatie deskundig worden uitgevoerd. Wij hanteren een garantietermijn van 3 maanden op reparaties, tenzij een andere termijn wordt overeengekomen. Er dient door klant te worden aangetoond dat reparatie onjuist is uitgevoerd door de één van onze medewerkers. Reparaties die worden gedaan ten aanzien van ATV’s die gebruikt worden voor crosssport, vallen niet onder garantie.

Klantenservice

Bezorgen & afhalen Garantie & reparatie Betaalmogelijkheden.
 

Merkinformatie
Yamaha | Suzuki | Kawasaki
Honda | Kymco | Masai
 

Openingstijden

Maandag: 8:00 - 12:00
Dinsdag: 8:00 - 17:00
Woensdag: 8:00 - 17:00
Donderdag: 8:00 - 17:00
Vrijdag: 8:00 - 17:00
Zaterdag: 8:00 - 12:00

 

Contactgegevens

Quadcenter.nl
Lutkeberg 61
7678 AJ Geesteren
Nederland
(t) +31 546 631217
(e) info@quadcenter.nl

Betaalmethoden: ideal en bij aflevering

Follow us on: